2017.06.14

Sommarhälsning från IT-advokaterna


Nu blommar hägg och syren för fullt och vi vill passa på att önska dig en riktigt härlig sommar med grillning, segling, sol och andra trevligheter. Då vi haft ett april-väder utan dess like, med 17 grader och sol varvat med snöstorm ända in i maj, ser vi fram emot sommarvärme och midsommardans.

Dataskyddsförordningen ersätter Personuppgiftslagen – Är du förberedd?
Det är nu knappt ett år kvar tills EUs nya Dataskyddsförordning (GDPR) träder i kraft. Kontakta oss gärna för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbereda din organisation på de nya krav som kommer. IT-advokaterna är både Sveriges Privacy Europe-representant och experter inom personuppgiftsbehandling. Vi erbjuder utbildningar, rådgivning och workshops, samt skräddarsydda lösningar för din organisation.

IT-advokaterna har fått nya medarbetare
IT-advokaterna utökades under 2016 med två jurister; Malin Hofstedt och Frida Bengtsson. Malin började hos IT-advokaterna i februari 2016, då hon erhöll sin juristexamen från Lunds Universitet. Frida har varit hos oss sedan augusti 2016, och var tidigare anställd på myndighet inom skotska regeringen där hon arbetade på upphandlingsenheten.

Under sommaren förbereder vi vår septemberflytt till nya lokaler på David Bagares gata 3, vid Stureplan. Detta kommer att öppna upp för ytterligare expansionsmöjligheter.

Vi jobbar för fullt hela juni, men skulle du ha behov av vår hjälp under resten av sommaren är någon av oss alltid tillgänglig.

Med önskningar om en riktigt härlig och avkopplande sommar.
Varma sommarhälsningar,

Frida, Malin och Mats på IT-advokaterna