2020.12.08

God Jul önskar IT-advokaterna


Nu äntligen räknar vi veckorna till julen, efter en tid som varit rätt trist och mulen. Ett år vi för väl kommer att minnas, och som ännu måste övervinnas. Men med lite vett och hut, så kanske vi snart kan andas ut. Mer än så ska vi dock inte reflektera, ty inget osagt vi kan addera.

Men jovisst absolut, har 2020 sett annorlunda ut. Några där ute blev satta på bänken och alla våra möten sker numer via länken. Men precis som vanligt kom sommaren, och med den även vändningen. För efter sol och äventyr i naturen, tycktes många fått ordning på den nya strukturen. Pausade affärer dammades av, och några av er ringde er IT-advokat. För detta blev vi mycket glada, det kändes riktigt härligt att vara tillbaka.

Och så kom då hösten, måtte nu inget gå galet. Höll du också andan under valet?
En ny president det kom att bli, och hörde ni förresten om Privacy Shield? Inte var det något att hänga i granen, så hur lösa affären med amerikanen? Kanske kan vi få önska i julklapp, något tydligare från EDPB än en brasklapp.

Då var det dags att knyta ihop säcken, mycket ska göras och någon måste koka knäcken.
Och även om julen blir ovanligt intim, ja kanske måste mormor logga in via Teams. Så hoppas vi den blir en riktig fröjd och att du i slutändan känner dig riktigt nöjd.

Men skulle något ändå gnaga i magen, en klausul eller ett förslag att få klart till slutet av dagen? Ja men skriv eller ring då gärna till oss, vi svarar mellan varje tomtebloss.

 

God Jul och gott nytt år,

Önskar vi på IT-advokaterna