2019.12.20

God Jul önskar IT-advokaterna med ett julrim!


Nu nalkas julen åter, med tid att reflektera över årets anekdoter. Året som varit har gått fort, mycket arbete vi fått gjort. I mars blev vi med en till jurist, vilket visats sig framgångsrikt jovisst.

Vi hoppas att ni har fått den hjälp ni velat ha, då vi önskar våra kunder nöjda och gla. Att jobba med er är alltid en fröjd, vi hoppas ni med IT-advokaterna fortsatt är nöjd.

Nu finns det tid för vila och god mat, bortom all stress där man får vara lat. Vi hoppas att Tomten din önskelista såg, där den på ditt skrivbord innan ledigheten låg. Förhoppningsvis har du under året varit snäll, då belönas du med paket under julekväll.

Om ni mellan kalle anka, glögg eller nougat, plötsligt är i ett behov av en IT-advokat. Tveka inte att till en av oss ringa, vi är som vanligt tillgänglig in på nyårstimma.

Till sist vill vi ta tiden att passa på, att med detta rim dela ett recept för en drink eller två.

Cinnamon Kiss

2 1/2 msk konjak

2 tsk Amaretto

2 msk citronjuice

2 tsk kanelsockerlag (se recept nedan)

apelsinskal till garnering

Kanelsockerlag

1 dl vatten

1 dl socker

1 1/2 tsk kanel

  1. Kanelsockerlag:Vispa ihop vatten och socker med kanel i en kastrull. Koka upp tills sockret löser sig. Låt stå kallt.
  2. Skaka konjak, amaretto, citronjuice och kanelsockerlag i en shaker med isbitar.
  3. Sila upp i ett martiniglas och garnera med en bit tunt apelsinskal (eller med en skalremsa som rullats ihop till en ros).

God Jul och Gott Nytt år,

Önskar vi på

IT-advokaterna